Welkom bij Gasvrij Centrale Belgiƫ

Al 25 jaar ervaring in het meten van gassen en dampen!

De regelgeving in Nederland is wat betreft het gasvrij maken en dus veilig lossen van containers steeds scherper geworden en daar worden alle goederenstromen verplicht in kaart gebracht. Ook bij ons in  België krijgt dit onderwerp steeds meer aandacht. Terecht natuurlijk, want de veiligheid van personen die er mee moeten werken, maar ook van consumenten die er onbewust mee te maken krijgen, staat voorop. Maar hoe wordt deze veiligheid gewaarborgd? Er zijn tal van maatregelen die het risico op lichamelijk letsel minimaliseren. De meeste hiervan zijn duidelijk omschreven en goed toepasbaar.

Risico's gascontainer

Maar hoe zit het met de onzichtbare risico’s? Tegenwoordig worden er tijdens transport op grote schaal gassen gebruikt ter bestrijding van ongedierte. Ook ontstaan er vaak nog produktiegassen tijdens de reis, door het uitdampen van de produkten. Het is zelfs mogelijk dat een combinatie hiervan een uiterst gevaarlijke concentratie oplevert. Aan deze gassen mag niemand blootgesteld worden. Lees er ook meer over op de website van de BTB

Gasmeting van uw container

Dit is specialistische materie. U heeft hierbij één aanspreekpartner nodig die niet alleen zorgt dat u verantwoord werkt, maar die ook het commerciële aspect niet uit het oog verliest. Gasvrij Centrale is al vele jaren een toonaangevend bedrijf waarop u 7 dagen per week een beroep kunt doen. Onze grootste zorg is dat u veilig maar wel ook  zo snel mogelijk weer over uw gasvrije lading en container kunt beschikken, tegen zo laag mogelijke kosten

Gasmeting in Nederland en België

Met vier vestigingen in Nederland en één in België, met een uitgebreid netwerk aan gasmeetdeskundigen kunnen wij u overal bijstaan. Wij nemen samen met u het probleem ter hand. We ondersteunen u met onze “ketenaanpak” om het probleem al bij de bron te kunnen gaan tackelen.

Uw veiligheid en gezondheid is bij ons in vertrouwde handen

BijlageOmvangType
GCN brochure 2009529 KB

24 uur per dag, 7 dagen in de week! Bij ons kunt u uw aanvraag voor een gasvrijmeting en gasvrijverklaring indienen en wij doen de rest. U heeft één aanspreekpartner voor alles.

Lees verder...